9/30/2010

RETARD ONE.

"NII, ET OOKSÄ JOKU VITUN WANNABE VATIPÄÄ EMO KU ET NIINKU TAJUA VAI HERPAANTUKO KESKITTYMINEN KUN OTIT PARTATERÄÄ TAI BUSSIKORTTIA TASKUSTA RANTEELLE ;) sori ny vaan oikeesti mut JOS SÄ VITTU KATEEN KAJOOT tai mitä tahansa mikä sitä saattaa satuttaa, niin nähdään piekseekö tää pikkune pissaliisa sutkin ?!

ei vittu sä oot raukka. en todellakaan tunne sua ja kuten sanonta kuuluu - älä tuomitse jos et tunne. oot oikee sen näkönenkin, että ajatukses pyörii vaan ittes ympärillä. "vittu mä oon niin emoscene ja hyvännäkönen ja paras, siis tajuuks mä osaan kaiken ja teen kaiken täydellisesti". hei daa katoppa peiliin dorka, voisit vaikka pian alkaa katumaan ajatuksias.

ja tosiaan mitä muhun tulee, niin sä et ees tiä miltä tuntuu olla täydellinen nainen ! (; sä et oo mitään, ainakaan maailmalle. ehkä siks ootki kehittäny omasi...vois sunkin avarakatseisuutta pikkasen parannella niin, ettet näkis muutaku tähtiä pääs ympärillä. eiku niin, oman naamashan sä näkisit. aina.

oot säälittävä. baittari. odota vaan niin tiät miltä tuntuu olla vitun pieni ja mitätön paska.

itserakkain terveisin ; FABIA "

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tolle ämmäl en oo puhun sanaakaa koskaa : D sit tulee heittelee tollasta XDDD 93 pissis voiki mut hakata, for sure..... ei vittu mikä läppä XDDDDDDD

2 kommenttia:

  1. tää oli kyl päivän piristys hotellis:D naapuritki varmaa kuunteli et mit vit:D
    tule ämmä joskus karkkilaa nii nähää ja katotaa voitko hakata 9 salilla käyvää miestä alkoholis ja daa tupakkas voimalla;) odotan jo innolla:P oonki kaivannu pitkää jo kunnon matsia vaik tää olis lähinnä vaa noloo ton pihlan puolest....:DD ohan meil 6 vuotki ikä eroo:DD voi poloista:( kuole:(
    t. jussi ;)

    VastaaPoista